En Guide Til å Ta Vare På Katten Din

Omsorg for en katt er ikke alltid lett. Tross alt kan katten ikke snakke med deg og fortelle deg hva du gjør galt, og katter er så uavhengige at du noen ganger ikke tror de trenger deg i det hele tatt. Denne artikkelen har noen smarte forslag som hjelper deg med å ta vare på katten din på en måte som de kan sette pris på.

Oppbevare en feilfri søppel bokse med. Like du, en katten ville vanligvis ikke bruk en bad det er skitne. Finn et rolig område ut av veien at boksen kan bo i, og ikke flytte den med mindre det er absolutt nødvendig. Scoop faste stoffer ut et par tid på dagen. Sørg for å dumpe hele boksen, vask den med en mild vaskemiddel, og fyll den en gang i uken.

Lek med katten din ved hjelp av skikkelige katteleker. Katter elsker leker som hjelper dem å føle seg som rovdyrene de tror de er. Prøv å holde deg til leker som hjelper dem å danse rundt eller hoppe. Dette kan også hjelpe dem å bruke ekstra energi ved å hoppe på leker i stedet for folks føtter.

Hvis hunden og katten din er bestevenner, sørg for å holde dem atskilt etter loppebehandling. Hundens loppeprodukter er svært farlige for katter. Katter som kommer i kontakt med hundeloppeprodukter dør ofte. Pass på å bruke bare katteprodukter på katten din og bare hundeprodukter på hunden din.

Unngå øyekontakt for å bli venner med en katt. Har du noen gang lurt på hvorfor katter synes trukket til personen som liker katter minst? Svaret ligger i kattens kroppsspråk. For katter er stirrer «uhøflig» og kan betraktes som en utfordring. Ser bort viser at du respekterer deres plass og ikke kommer til å være en trussel. Så neste gang du ønsker å møte en ny kattevenn, se bort og la dem nærme seg deg.

For å holde katten sunn og styrke båndet med deg, må du alltid sette av mye spilletid. Kattunger trenger spesielt mye oppmerksomhet, som du enkelt kan gi dem gjennom lek. Trekk et stykke streng rundt for en morsom og mild måte å holde en katt underholdt i timevis!

Kattene elske å mange opp på gresset og planter som liten lur. Det er planter imidlertid som er giftige for katter. Krysantemum og Holly er vakre og vanlige rundt Holidays, men kan være svært giftig for katter. Andre planter som er giftige eller dødelige inkluderer liljer, rabarbra og påskeliljer.

Hvis katten din tar alle ornamentene av juletreet, ikke kjemp mot det. Begynn å samle attraktive katteleker og uknuselige ornamenter for å dekorere treet neste år. Pass på at du ikke dekorerer med potensielt farlige gjenstander som glitter og kranser. Tinsel er en kvelningsfare for katter og kranser kan forårsake kvelning.

Katten din kan aldri si takk, men hvis du bruker tipsene som er lagt ut her, vil du vite at hun er godt ivaretatt. Bare prøv hvert tips og se etter kattens reaksjon. Du vil vite om det fungerer for katten din ved hennes reaksjon. Selv om det ikke er lett, kan du være en fantastisk eier til en lykkelig katt.

Enkle Løsninger På Kattene Dine