En Kort Guide Til å Forstå Katten Din

Litt furry ball av fluff kom inn i livet ditt, så hva skal du gjøre med det? En katten er en praktfull kameraten for noen, bortsett fra youve ‘ fikk å vite hvor å hånd ettall. De er ikke hunder, tross alt! Her er noen gode tips for å håndtere felines.

Hvis katten din er gravid, kan du sette opp et komfortabelt, trygt sted for henne å ha kattungene sine. En stor pappeske utstyrt med pute og teppe er bra. Plasser den på baksiden av et skap eller annet ut av veien sted. Oppbevar mat- og vannretter i nærheten.

Ikke mat katten din noen form for menneskelig mat som inneholder bein i den. Hvis du gir katten kylling eller fisk, sørg for å fjerne bein på forhånd for å hindre kvelningsfare. Hakk maten du serverer i små biter for å gjøre det lettere å fordøye for katten din.

Hvis du dont ‘ ønske din katten å avlyse opp møbler, prøve fylling en liten sjøsprøyt flasken med vann og spritzing din katten når som helst han prøver. Kattene vanligvis unngå vann aldeles for anledninger ingen er sikker om, så han ville ikke som dette. Til slutt vil han slutte å skrape for å unngå å få sprayet.

Hvem sier bare hunder kan gjøre triks? Kattene er meget forståelig og har den evne å høre likeledes, særlig idet ung kattunger. Noe folk tog deres kattene å lek hente helt likt hundene gjøre. Der er aften folk hvem ha med hell utdannet deres katten å bruk en stamgjest toilet, istedet for en søppel bokse med.

Har du hunder og katter? Oppfatte det hundene ville vanligvis spise kattene ‘ næringen hvis de kanne. Det er derfor det er nødvendig å ha to separate fôring områder. Dette vil bidra til å forhindre eventuelle kamper som kan oppstå mellom dyrene.

Det er viktig at du ikke mater katten for mye mat fra bordet. Katter fordøyer ikke menneskelig mat på samme måte som du gjør. Det kan også føre til at katten din blir overvektig. Hvis katten din bærer rundt for mye vekt, vil det være vanskelig for dem å hoppe opp på møbler og komme seg rundt.

Noen ganger må du gi katten din en pille. Noen katter er vanskeligere enn andre, men du bør trimme neglene først. Hold deretter hodet, åpne munnen og legg pillen i. Blås deretter på kattens ansikt. Dette vil sannsynligvis få katten til å slikke nesen, og pillen vil gå ned naturlig.

Fôring av dem mange forskjellige matvarer kan redusere sjansene for å bli finicky eaters. Hvis du mater katten din den samme maten hele tiden, vil katten din sannsynligvis være uinteressert noe annet merke eller smak.

Nå som du har lest denne artikkelen, har du noen ideer til hvordan du best kan ta vare på katten din. Disse unike skapningene kan berike livet ditt, men bare når de er lykkelige. Din katten kanskje aldri synes tilfredse, bortsett fra hvis du bruk tipsene i denne gjenstand, han kanskje purr et par ganger!

Enkle Løsninger På Kattene Dine