Se Nedenfor For Gode Ideer Og Tips For å Hjelpe Deg Med Katter

Når det gjelder å eie en katt, er det mange ting en eier må være ansvarlig for. Hvis du er betenke får en katten for en pet, denne gjenstand er til deres. Lese opp på og høre hva saker enhver katten eier burde vite i orden for deres pet å bli glade og rask.

Når du bevege din katten fra ettall huset å en annen, vær sikker på bevege katten vare. Sett opp et stille rom med kjente elementer for katten. Hold katten din i rommet og rolig for en dag eller to. Besøk og mate katten i rommet. Etter et par dager, katten kanne utforske hvilepausen av huset.

Når du trener en katt, ta den riktige tilnærmingen. Oppmuntring virker bedre enn sinne. Hvis du prøver å lære en kattunge å bruk en litterbox, for eksempel, hyle ut ville bare skremme en liten katten. Når katten begynner å gå utenfor boksen, forsiktig plassere dem i boksen slik at de lærer.

Når du vasker en kattavfallsboks, er det en god ide å bruke grunnleggende såpe og vann. Du tror kanskje at det ville være mer sanitært å bruke en hard rengjøringsmiddel som blekemiddel eller ammoniakk, men alt som vil gjøre er å skape en lukt som katten vil finne støtende.

Kattenes nysgjerrighet setter dem ofte i risikable situasjoner. Noe så enkelt som et halskjede, vindustrekk eller telefonledninger kan føre til at kjæledyret ditt blir skadet eller til og med drept. Disse elementene bør være bundet sikkert slik at de ikke er en kilde til fristelse for nysgjerrig kjæledyr. Mange barnesikringshjelpemidler fungerer like bra for kattungen din.

Stund kattene kan finicky, du burde ikke oppmuntre denne opptreden. En katten ville spise det pressepenger av likt katten næringen deres hele livet hvis det er en velsmakende og nærende. Du trenger ikke å blande opp smakene. Å gjøre dette kan oppfordre katten til å hoppe over visse matvarer de tidligere spiste og vente på en annen.

Kjøp et kjæledyr drikkefontene for å forhindre dehydrering. Katter tiltrekkes av rennende vann, så en drikkefontene for kjæledyr kan bidra til å oppmuntre katten din til å drikke mer. Riktig hydrering kan kurere og forhindre et stort antall feline helseproblemer. Derfor kan en kjæledyrdrikkefontene forbedre helsen til katten din og redusere veterinærregninger.

En gang imellom kattene kanne ha problemer med leddgikt når de bli eldre. Dette gjør det vanskeligere for dem å komme seg rundt. Du kan kjøpe dem en oppvarmet seng å legge inn for å lette ubehag. Det er en likeledes en fint begrep å snakke med det vet om alle medikamenter det kunne hjelpe ut.

Hvis du har et problem med kattene dine som riper på møbler og dører, er det en naturlig måte å dempe denne ødeleggende oppførselen på. Ta en klut, eller myk børste, og påfør et tynt belegg av sitrusjuice eller varm saus på områdene katten din riper på. Prøv å finne noe som ikke vil misfarge treet. Katter hater sitrus og alt krydret, og bør til slutt lære å unngå disse områdene.

Mens eie en katt har mange fordeler, det krever også en god del arbeid. Vær sikker og iverksette tipsene og trikk omtalte inne artikkelen over for at gir din katten det best livet mulig. En glade katten ville tjene som en praktfull kameraten for år og år.